Cristian Stanculescu

Business Coach & Assessor


Cred in puterea Atitudinii ca ingredient de baza in obtinerea dezvoltarii dorite.
Cred in Claritate si Simplitate in actiuni.
Professional Certified Coach, ICFCertified Associated Coach, ICI+1500 hours of Leadership & Team Coaching

De ce sa te antrenezi?

Pentru ca vrei sa reusesti. Si pentru ca in mediul corporate cariera este de mult un sport de anduranta si de dezvoltare continua. Spun acest lucru dupa 14 ani in 3 corporatii multinationale (telecom, fmcg si banking)

Rolul meu a fost impartit astfel: 3 ani in vanzari corporate, 4 ani in management vanzari, 7 ani in resurse umane ca partener dedicat in dezvoltarea managerilor seniori (Leadership Coach).

In tot acest timp am fost de foarte multe ori recrutor, assessor intern in procese de evaluare profesionala si in mai multe randuri in aceste organizatii am contribuit ca designer la centre de assessment.

La randul meu am trecut prin testari intense pentru a obtine aceste roluri (cateva dintre testari avand durata de 8-9 ore in aceeasi zi) fie cu angajatorul de atunci, fie cu alte organizatii, pentru a accede pozitii noi in cariera sau pentru a fi parte din programe speciale de dezvoltare nationala sau internationala (Talent Pools).

Ultimul astfel de program a fost chiar Erste International Talent Pool din care am facut parte intre 2015 si 2017 si unde probele in cadrul centrului de assessment au durat o zi la Viena, evaluatorii fiind consultanti americani si britanici.

Mai multe despre parcursul meu profesional si experienta in calitate de Coach Profesionist, acreditarile nationale si internationale pe care le detin, precum si recomandari de la clienti despre abordarea mea de coaching, gasesti toate info aici: http://ro.linkedin.com/in/crististanculescu


De ce marketing personal? De ce povesti de succes?

Pentru ca vrei sa reusesti. Pentru ca atat timp cat iti doresti "sa te vinzi bine" catre un potential angajator vorbim de marketing. Exista un slogan care acum 30 de ani a revolutionat piata de marketing: "adevaruri spuse bine".

Aceasta este produsul pe care noi il oferim, asezarea adevarului intr-un format captivant, cuceritor pentru viitorul tau angajator.

Am lucrat 10 ani in una dintre cele mai mari corporatii din lume pentru realizarea si livrarea de povesti de succes catre clienti majori care foloseau produsele noastre, iar in ultimii 3 ani am dezvoltat un business international cu clienti corporate in US, Europa si Asia dedicat acestui tip de servicii.

Cred ca fiecare dintre noi, la nivel personal, poate replica cu succes ceea ce o mare companie dezvolta pentru a vinde mai bine: povesti reale de succes.

Mai multe despre parcursul meu profesional si experienta mea, gasesti toate info aici: https://www.linkedin.com/in/diagabro/


Diana Gabroveanu

Business Storytelling


Traim intr-o lume a marketingului. Iar ceea ce prezentam despre noi si experienta noastra este ceea ce ne aduce valoare inapoi.

« Baza cunoasterii este experienta. Si testul cunoasterii este in final tot experienta.

De aceea singura sursa reala de invarare se afla de fapt in experienta »

A.Einstein – Idei si Opinii