In cariera exista momente de crestere ca functie si momente de dezvoltare pe acea functie.

Suntem aici pentru a te sprijini!

Manifesto:

Suntem aici pentru a te sprijini sa treci probele! Sa depasesti etapele de recrutare pentru viitoarea ta pozitie ca manager! Suntem aici pentru a te susține sa treci de partea cealaltă a zidului.

In prezent angajatorii se bazeaza tot mai mult pe role-play-uri si pe testari de tip assessment pentru a evalua candidatii. Fie ca vorbim de roluri de management, fie ca vorbim despre roluri comerciale senioare, solutia pentru a trece intotdeauna peste aceste “ziduri” si a iti atinge obiectivul de cariera este una simpla: antrenament ca sa stii ce spui in timpul testarii.

Conceptul din spatele serviciilor noastre este de a te pregati pentru a iti maximiza sansele de succes.

Ce este zidul?

Pentru cine a facut sport, mai ales unul de anduranta, este cunoscut ca exista la un moment dat un "ZID", o etapa peste care se trece foarte greu si doar depasindu-ti propriile limite. In momentul in care il depasesti te afli la un alt nivel. Este ca atunci cand de la un semi-maraton de 21 km treci la unul intreg de 42km.

Cariera profesionala este un sport de anduranta. Ai succes daca esti dedicat si te antrenezi. Mult.

Cariera ta este in acelasi timp o competitie: cu altii, cu timpul, cu obiectivele tale. Iar acest ZID poate fi un moment din cariera, sau o functie, un rol in organizatie pentru care candidezi sau te pregatesti de mai multa vreme.