Role-play-urile

O categorie extrem de relevanta de testare in cadrul recrutarii este cea a role-play-urilor. Pentru pregatirea acestora am creat acest site: servicii profesioniste de antrenare inaintea probelor de tip role-play.

Produsele noastre cele mai cautate sunt pregatirea unui role-play managerial, a unei prezentari ad-hoc, sau a unui role-play de negociere.

Te vom invata cum se desfasoara, cum sa le sustii, cum se evalueaza si puncteaza competentele in aceste situatii. Vom lucra pe situatii concrete care aduc o experienta reala ca in cadrul unui assessment center.


Tips & tricks inaintea acestei testari: ai analizat care este senzatia pe care ti-a lasat-o interviul si interactiunea cu angajatorul pana acum? Daca te gandesti in termeni de autoritate, colaborare, nivel de energie pe care il asteapta de la tine in cadrul discutiei... cum te-ai pozitionat pana acum in aceste situatii evaluate de catre ei? Si cum vrei sa te pozitionezi in urmatoarele probe?

Tips & tricks info: atitudinea si modul in care te prezinti la interviu si role-play cel mai probabil va scora peste 90% din decizia de angajare. Si peste 90% din incadrarea ta pe o anumita valoare salariala pentru rolul respectiv.


Mai multe info cand ne vedem live.

Revin la ceea ce te intereseaza pe tine din moment ce esti aici.

In sport i se spune Zidul. Daca ai facut vreo forma de sport mai mult timp ai observat ca dupa un inceput bun, poate chiar unul foarte bun, urmeaza o etapa de stagnare, de platou.

Daca si tu consideri ca rolul unui Coach este cel de a te sustine sa depasesti probele si vrei sa castigi competitia, hai sa ne intalnim. Sunt foarte multe “tips & tricks” pe care le poti deprinde si sa treci mult mai usor probele profesionale. Poti lucra competentele necesare in pregatirea role-play-ului.

Este o alegere daca intri in competitie antrenat si pregatit pentru succes.

Urmatoarea etapa din dezvoltarea ta profesionala va incepe de pe alt nivel.


PS: pozele sunt din momente in care am simtit ca mi-am depasit propriile limite. De curaj, de cunostinte practice, de experienta si chiar... de intelepciune in a aborda sportul respectiv si viata mea.