Protectia Datelor si GDPR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal IMPORTANT, prin urmare vom indrepta eforturile noastre catre prelucrarea datelor Dumneavoastra in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele tale cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Sunt Cristian Stanculescu, Coach, si sunt deschis sa aflu opiniile Dumneavoastra precum si sa va furnizez orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor Dumneavostra, astfel ca va incurajez sa ma contactati direct la adresa de e-mail coaching@about-power.ro cu mentiunea in titlu: in atentia Cristian Stanculescu, responsabil cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel incat ai controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la tine astfel: Cand soliciti sa fii contactat pentru o sesiune de coaching (pe pagina de contact) ne transmiteti: numele in formatul cum optati sa il scrieti, adresa de e-mail, numarul de telefon pentru a va putea contacta in vederea desfasurarii sesiunii de coaching solicitata.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru a beneficia de informare despre serviciile de coaching si a derula acesta aceste servicii.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Asigurarea serviciilor de suport.

b) Oferirea de raspunsuri la intrebarile Dumneavoastra cu privire la proiectele de interes pentru Dumneavoastra si serviciile mele de coaching sau ale asociatilor mei.

c) Achizitionarea unui serviciu de la asociatii mei.

Prelucrarea datelor Dumneavoastra. pentru aceste scopuri, este, in cele mai multe cazuri, necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Dumneavoastra si asociatii mei, ca entitati juridice. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor si relevantei resurselor primite de la mine

Imi doresc in permanenta sa ofer cea mai buna experienta online, atat pentru informare, cat si in momentul rezervarii unei sesiuni de coaching. Pentru aceasta, pot colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul Dumneavoastra de utilizator, va pot invita sa completati chestionare de satisfactie. Imi intemeiez aceste activitati pe interesul meu legitim de a desfasura activitati relevante pentru obiectivele Dumneavoastra legate de dezvoltarea personala si profesionala, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile tale. fundamentale sa nu fie afectate.

Pentru marketing

Vrea sa va tin la curent cu privire la cele mai bune oportunitati pentru resursele care va intereseaza. In acest sens, va pot transmite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la resurse similare sau complementare cu cele pe care le-ati accesat, informatii referitoare la noutatile serviciilor si programelor de coaching, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi proiecte realizate de mine. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru Dumneavoastra, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul Dumneavoastra ca utilizator al site-ului. Va asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor Dumneavoastra si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra Dumneavoastra si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa. In cele mai multe cazuri, imi intemeiez comunicarile de marketing pe consimtamantul Dumneavoastra prealabil.

Va puteti razgandi oricand si puteti retrage in orice moment consimtamantul dat, prin:

a) Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le-ati primit de la mine

b) Contactarea mea folosind detaliile de contact descrise mai sus. Imi puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa opresc prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal in scop de promovare, urmand sa dau curs cererii in maxim 48 de ore de la solicitare.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care voi folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea. Acestea pot include:

a) Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei about-power.ro fata de atacuri cibernetice:

b) Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

c) Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul meu legitim de a imi proteja practica de coaching, fiind inteles ca ma asigur ca toate masurile pe care le iau garanteaza un echilibru intre interesele mele si drepturile si libertatile Dumneavoastra fundamentale. De asemenea, in anumite cazuri imi intemeiez prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele tale cu caracter personal

Ca regula generala, voi stoca datele tale cu caracter personal cat timp este necesar pentru implementarea serviciului de coaching dorit sau, pana cand alegeti sa va dezabonati. Puteti sa soliciti oricand stergerea anumitor informatii sau scoaterea Dumneavoastra din baza de date si voi da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior stergerii Dumneavoastra, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale Dumneavoastra urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de formare si antrenare a tuturor profesionistilor inscrisi in aceasta baza de dete pentru a primi informatii de la mine. In cazul in care imi revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Protejam securitatea datelor tale cu caracter personal

Ma angajez sa asigur securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor tehnice prin folosirea platformei google pentru realizarea website-ului.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele Dumneavoastra cu caracter personal, va atrag atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu pot fi responsabil pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul meu.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele Dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele Dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele mele si/sau va puteti opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a face o plangere autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor Dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor Dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ma poti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate

Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile Dumneavoastra cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail pe care ati transmis-o catre noi. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii Dumneavoastra.

Onorarii

Nu voi solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele Dumneavoastra cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea Dumneavoastra de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns

Imi propun sa raspund la orice solicitari valide in termen de maximum 48 de ore calculate in termenul zilelor lucratoare, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum o luna calendaristica. Va voi anunta daca vom avea nevoie de mai mult de 48 de ore. S-ar putea sa va intreb daca puteti sa imi spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ma va ajuta sa actionez mai repede si sa scurtez timpul de raspuns la solicitarea ta.

Drepturile tertelor parti

Nu trebuie sa respect o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Drepturi vizate:

Accesul

Puteti sa imi cereti:

 • sa confirmam daca va prelucrez datele cu caracter personal;
 • sa va pun la dispozitie o copie a acestor date;
 • sa va ofer alte informatii despre datele Dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le am, la ce le folosesc, cui i le divulg, daca le transfer si cum le protejez, cat timp le pastrez, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele Dumneavoastra, in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea

Imi puteti cere sa rectific sau sa completez datele Dumneavoastra cu caracter personal in situatia in care sunt inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incerc sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Imi puteti cere sa va sterg datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
 • dati curs unui drept legal de a te opune; sau
 • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
 • imi revine o obligatie legala in acest sens.

Nu am obligatia de a ma conforma solicitarii Dumneavoastra de stergere a datelor tale cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal este necesara:

 • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu sunt obligat sa respect solicitarea Dumneavoastra de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

Restrictionarea prelucrarii datelor

Imi puteti cere sa restrictionez prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

 • acuratetea lor este contestata, pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
 • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
 • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Pot continua sa folosesc datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

 • am consimtamantul Dumneavoastra; sau
 • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
 • pentru a proteja drepturile lui Cristian Stanculescu sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Imi puteti cere sa va furnizez datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

 • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul Dumneavoastra sau pe incheierea sau executarea unui contract cu Dumneavoastra si
 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor Dumneavoastra cu caracter personal in temeiul interesului meu legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile Dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor Dumneavoastra in scop de promovare directa, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

 • produce efecte juridice cu privire la Dumneavoastra; sau
 • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

 • imi este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu Dumneavoastra;
 • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile tale; sau
 • se bazeaza pe consimtamantul Dumneavoastra explicit.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

VA INVITAM SA NE COMUNICATI CERINTELE DUMNEAVOASTRA

Fara a va afecta dreptul tau de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Astfel ca doresc sa va reamintesc faptul ca ma puteti contacta in orice moment, ca responsabil cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii Dumneavoastra la contactele de mai jos.

CONTACT PENTRU CHESTIUNI LEGATE DE CONFIDENTIALITATEA DATELOR TALE:

Prin e-mail la adresa: coaching@about-power.ro , cu mentiunea: in atentia Cristian Stanculescu, responsabil cu protectia datelor.